top of page

Voor bedrijven

RAAKT is gespecialiseerd in het verzorgen van presentatietrainingen en theaterworkshops. We zijn een collectief van betrokken en gedreven trainers met een professionele achtergrond in onderwijs en/of theater. We dagen mensen uit om na te denken over wat ze nou écht willen vertellen en hoe ze dat het beste over kunnen brengen. Dit doen we door gebruik te maken van theatertechnieken, zoals spanningsopbouw en storytelling. Met onze toegepaste workshops kunnen de deelnemers direct aan de slag!


Bij RAAKT organiseren we zelf improvisatie-, theater- en presentatie-trainingen, maar we kunnen ook op maat gemaakte in house trainingen verzorgen. Afhankelijk van de vraag van de organisatie, de beschikbare tijd en de groepsgrootte ontwikkelen wij een interessant en leerzaam programma. Daarnaast zorgen we dat deze begeleid worden door een trainer met de juiste achtergrond en expertise. Wat RAAKT uniek maakt is dat alle trainingen gebaseerd zijn op theatertechnieken, en dat al onze trainers veel podiumervaring hebben. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Eerdere opdrachtgevers waren o.a. The Rock Group, Cordaan, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit.

Improv
Workshop

Ben je op zoek naar een originele team building activiteit of bedrijfsuitje?

Wil je je collega’s eens op een andere manier leren kennen?

Wil je iets leren, maar vooral ook veel lol hebben?

Dan is deze workshop iets voor jou!

 

We kennen waarschijnlijk allemaal het televisieprogramma de Lama’s, maar wist je dat jij ook kan leren improviseren? Aan de hand van drie simpele regels (alles mag, altijd ‘ja’ zeggen en samenwerken) kan ook jij bijzondere en grappige scènes spelen. In deze twee uur durende workshop doe je onder leiding van een ervaren docent allerlei speloefeningen, waarin we steeds verder opbouwen.

 

Naast dat het heel erg leuk is, met name met je collega’s, is het ook nog eens leerzaam. Door samen op de vloer te staan leer je op een goede manier samen te werken, je leert met onverwachte situaties om te gaan, elkaars ideeën te accepteren, risico’s te nemen en uiteraard wordt ook je creativiteit aangewakkerd!

 

Eerdere deelnemers zeggen over deze team workshop:

‘Leuke workshop, vooral qua sfeer die ongedwongen is’

‘Bijzonder om mijn collega’s eens in een heel ander daglicht te zien’

‘Goede opbouw, veel diverse opdrachten’

‘Heel toegankelijk, veilige sfeer, docent gaf veel energie’

De workshop is geschikt voor 6-20 personen, duurt 2 uur en kan op locatie gegeven worden.

Meer informatie over de mogelijkheden? Mail madeleineraakt@gmail.com

bottom of page