top of page

Wie zijn wij?

 

RAAKT is gespecialiseerd in het verzorgen van presentatietrainingen en theaterworkshops. We zijn een collectief van betrokken en gedreven trainers met een professionele achtergrond in onderwijs en/of theater. We dagen mensen uit om na te denken over wat ze nou écht willen vertellen en hoe ze dat het beste over kunnen brengen. Dit doen we door gebruik te maken van theatertechnieken, zoals spanningsopbouw en storytelling. Met onze toegepaste workshops kunnen de deelnemers direct aan de slag!                    

MORET FOTO.png

Madeleine Moret

Ik ben Madeleine. Sommigen doen aan yoga, anderen aan mindfulness. Ik geloof in de kracht van theater. Door te spelen kom je allereerst meer in contact met jezelf. Je werkt vanuit je lichaam, je leert impulsen te volgen en je hoofd als het ware even uit te schakelen. In het hier en nu zijn. Daarnaast gaat theater heel erg over contact maken met een ander. Je staat zelden alleen op de vloer. Je leert te luisteren, op elkaar te reageren en samen iets moois te creëren. Ten slotte voedt theater je creativiteit, je gebruikt je verbeeldingskracht en mag weer even ‘spelen’. Iets waar we tegenwoordig vaak weinig tijd voor maken. En daarom heb ik RAAKT opgericht!

 

Ik ben afgestudeerd politicologe en al zo'n tien jaar werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam. Ik heb veel ervaring met het geven van inhoudelijk en vaardighedenonderwijs, in onderwijsontwikkeling en management. Daarnaast heb ik als amateur veel ervaring op het gebied van dans, zang, musical, theater en theatermaken.

desiree.jpg

Desiree van Haaren

Ik ben actrice, theatermaker en theaterdocent. Zo speel ik in verschillende voorstellingen, ben ik onderdeel van het theatercollectief Vloeken in de Kerk en geef ik les in toneel, musical en dans/beweging op verschillende jeugd-theaterscholen, basisscholen en het VO. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theater Academie. Op mijn eigen website vind je meer informatie, klik op de foto om doorverwezen te worden.

M_Bobo_Remijn_25-200x300.jpg

Maruja Bobo Remijn

Ik ben drama docent/theatermaker en presentatie coach. In 2005 rondde ik de Drama Docent/Regie opleiding af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heb ik op  verschillende plaatsen gewerkt, met name in het hoger onderwijs waar ik vakken ontwikkelde en doceerde op het grensvlak tussen theater en filosofie. Daarnaast werk ik als theaterdocent bij oa CREA, de Universiteit van Amsterdam, De Balie, Theater de Brakke Grond, Het Laagland, Buitenkunst en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Op mijn eigen website vind je meer informatie, klik op de foto om doorverwezen te worden.

_MG_1646_alx2.jpg

Doortje Roosdorp

Ik ben psycholoog-trainer en docent communicatie aan het VUmc. Sinds 2001 speel ik in amateur musicalproducties o.a. bij Amsterdam Musical. Naast mijn studie psychologie rondde ik in 2010 de MusicAllFactory af, een professionele deeltijd musicalopleiding in Tilburg. In 2017 won ik de Pia Douwes Special Talent Award voor de rol van Elle Woods in Legally Blonde van Amsterdam Musical. Ik kijk er naar uit om mijn passie te delen en samen te onderzoeken waar jouw talent ligt!

bottom of page